Post by tersufithapa on Feb 15, 2022 10:23:27 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ без реклами ▞▞▞
▞▞▞ 뽀로로월드 - AR 소꿉놀이 2022 version ▞▞▞
Bset
Thijz
Изградете своя собствена детска площадка и дом
Мразя тази игра, защото трябва да плащате пари.
Аахан
Причината, поради която исках да бъда една звезда е, защото трябва да купуваш всичко и е наистина трудно, защото просто не знам какво да правя, все едно да се тревожа по този начин, мислех, че е супер сладко, като страхотно, но след това видях това беше нарисувана от всичко, така че не мислех, че сте, тази игра е гадна😒
akrf wonder sfhdheor.7hd. Модерните приятели на Дом не бяха
PORORO World — дополненной реальности (AR) Казуальные lrn
Това са ПЛАЩАЩИ НЕЩА
зле
ုလူခာည့
Можете ли да премахнете преследването, моля, след няколко минути, преследването винаги е за няколко минути, преследването е Искам да премахнете преследването в играта
👎👎👎👎👎👎
Mainan ini bagus banget tapi harus pakai интернет
34PN
Тази игра беше страхотна sssoooooo
не съм сигурен в тази игра сериозно
Харесвам това приложение
Ако хората не харесват това, значи те ревнуват, така че не бъдете тъжни, защото ми харесва.
Пороро дума
uneheer goy tomorom
Пороро
Mobile Legends: Bang Bang Акционе rkma
Дореми е поза!
обичам това приложение, защото здравей е толкова сладък
Елиза Анна Михаела, добре си
Момчета, тази игра е невероятна, може да искате да я изтеглите, така че е толкова страхотна и трябва да опитате да я изтеглите Обзалагам се, че няма да я изтегля понякога, но все още беше инсталирана, но знаете какво мисля, защото това, което съм аз мисля за всичко, винаги мисля каквото искам да кажа, защото просто не знам какво да кажа на тази игра и затова днес е ревю, знаеш какво искам да кажа чао-чао
Бих искал да запазя, но не благодаря. Не мога да оставя дете с плаващи реклами
Ще оценя един, че е толкова паричен
ОБИЧАМ ТОВА ПРИЛОЖЕНИЕ! Защото това е корейско приложение
Най-добрите ми приятели
Миауг
уау
Скъпи, купувам тази игра и все още показвам добавки и ми давам опция за нашето преследване отново! Това е много добре..plx поправете това или върнете сумата, thnx
Играх я, беше ужасно сега изтрийте тази игра сега>:°
Давам на тази игра 4,4 звезди. 👍 PORORO World - AR Playground Плюсове на играта: 💖Добър дизайн на играта 💖Страхотни идеи за игри 💖Страхотна 3D анимация 💖Добра гладкост на играта 💖Приятно управление на играта. 👏 Благодаря на Anipen Inc. ❤️ Моят Youtube канал 👉 bettypvp
Тази игра също беше, но тази игра не ми е позволена
Не знам дали имате въпроси
Ak pernah coba game ini tp kok ini game nya pake kuota ya? Sy tau tp game itu ada yg pake kouta ada yg ngak. Тунгу. Tp kan ini game nya hanya gt doang kok pake kuota? Oh ya game nya tolong di seruin ya ada 1 lg terus game nya tolong d perbaiki ya. Терус maaf ya sy cuma kasih bintang 1
Ооо
PORORO World - Parco giochi AR Casual dyv
Играта на WoW Pororos е Buthiris Amazing 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
да
Здравейте момчета, не съм изтеглял тази игра, но един от вас е прав, но може би не съм добър в изписването 🐱😇👑💰💲🐩🐈🗻🗽⏳⌛
ESX
За малката ми сестра и тя го харесва
Много обичам пороро. Също така обичам света на pororo
Супер приложение, което някога съм виждал ☺🤩🤩
аз искам
Б өнө-ундрах .
Обичам това приложение! Забавно е
Тази игра е лоша, защото грешка