Post by tersufithapa on Feb 15, 2022 10:20:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TMNT: Mutant Madness IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути режим бога ▞▞▞
▞▞▞ TMNT: Mutant Madness 2022 version ▞▞▞
TMNT: Mutant Madness Igranje vlog lpb
Повністю упереджений огляд, я люблю черепах. Ця гра в кращому випадку на середині шляху, вона може бути дивовижною з оновленнями. Можливості додати більше персонажів, більше режимів гри та певну якість життя були б величезними. Багато людей скаржилися на озвучку, але я в першу чергу граю з вимкненим звуком. Якщо ви не шанувальник черепах, це, мабуть, ні, це звичайний бездіяльний колекціонер героїв.
Я досяг 25 рівня після, можливо, 10-15 годин гри. Хороша річ: енергія не вичерпується, ви можете продовжувати грати. Погана річ: рівень 1, 10, 25, що завгодно = те саме, що нічого не змінюється, майже повністю те саме, майже без різниці. Я ставлю все на Auto і приймаю так мало рішень. Це нудно.
Забагато помилок! Занадто збігається в PVP. Потрібно заплатити, щоб отримати 5-зіркових персонажів. Реклама постійно зависає.
👍
Хороший вибір персонажів, але в певний момент все зупиняється. Ви не хочете витрачати гроші, оскільки це просто означає ще одну стіну очікування. Не кажучи вже про те, щоб отримати 5-зірковий персонаж може коштувати сотні доларів, якщо ви не чекаєте, що може зайняти місяці. І це лише для того, щоб отримати 1!
Для нової гри вона мені дуже подобається, і плюс я граю в TMNT з Nintendo. Графіка чудова, але хотілося б, щоб її було трохи більше. Як сюжетний режим, але я ставлю йому 4 зірки! Слідкуйте за оновленнями.
👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌
Насправді мені дуже сподобалася ця гра, але потім вона різко падає, і ви застрягли, тому що ви не можете перейти на попередні рівні або мати інший спосіб спробувати оновити своїх персонажів. Це змушує вас присвятити себе персонажам, тому що ви не можете витрачати будь-які ресурси, це дійсно забирає радість від гри.
Не знаю, чому він постійно каже, що нове оновлення доступне, коли його немає. Не дозволяю мені грати в гру взагалі. *Редагувати* Все оновлено і зараз працює! Дякую!
У цій грі є багато елементів, які приносять задоволення. Є бій, хоча це трохи більше AFK, ніж я б хотів, це все одно добре. Я люблю TMNt і думаю, що це одна з найкращих мобільних ігор для TMNT. Є багато персонажів і купа повернення до класики. Мені подобається планування лігва і те, як різні кімнати мають функції, включаючи можливість отримати ресурси, які можна розблокувати. Однак це досить легко, і йому виграють трохи більше труднощів. л
TMNT: Mutant Madness રોલ પ્લેઇંગ dzw
Чудова гра! Це моя заміна Sega Heros... Я читаю скарги людей на гру... Якщо ви виконуєте щоденні завдання й збираєте свій слиз, це, як і будь-яка інша гра, де вам доведеться чекати життя.
Це дуже погано. Мені сподобався автобій, і він мав купу речей, які можна було зробити, не будучи приголомшливим. Але гра вилітає цілий день. Я не міг у неї грати більше тижня. Зовсім. Щоденні нагороди та події не працюють, коли ви буквально навіть не можете відкрити гру, або ви відкриваєте її, і вона відразу вилітає, як тільки ви намагаєтеся щось зробити. Можливо, я перевірю це знову через кілька тижнів, коли вони це виправлять. Якщо вони це виправляють
Гра хороша, але є дуже велика стіна, щоб досягти 5 * героїв. Вони надто дорогі і дуже повільно їх отримати. Механізм гри дійсно випадковий, тому ви можете програти або виграти проти однієї команди без будь-яких змін! (Але гра дружня з F2P, тому вам буде весело)
Після останнього оновлення скриня для спорядження у мене не працює
Привіт, я граю в цю гру кілька місяців. Сьогодні я ввійшов у систему та отримав сповіщення про оновлення, тому я зробив оновлення...тепер програма не завантажується, вона досягає приблизно 89 відсотків на титульному екрані говорить про завантаження активів і зупиняється...Мені дуже не хотілося б, щоб ви видалили й розпочали заново, я вклав купу часу та грошей у цю програму і насолоджуюся нею надзвичайно....будь ласка, потрібна допомога...
TMNT: Mutant Madness રોલ પ્લેઇંગ dzw
Мені подобається гра, я великий шанувальник TMNT, і це одна з найкращих мобільних tmnt-ігор, у які я підступно грав! Це може покращити функцію клану зараз, можливо, деякі інші фактори керування грі, вибачте, що вам довелося змінити огляд веселої гри, але трохи швидко зникає, навіть ностальгія, яка бажає, щоб був хоча б клановий чат де ви можете спілкуватися з людьми у вашій групі
TMNT: Mutant Madness ভূমিকা নিয়ে খেলা jqp
Чудова гра, але як змінити членів своєї команди
Чудова гра! За винятком одного разу, коли я отримав новий телефон, мені довелося починати все спочатку. Мої дані було збережено. Я не розумію, чому мені довелося починати спочатку, коли я вже був у клані. Загалом гра подобається.
Фанат TMNT нудьгує! Ви просто дивіться гру, у яку вона автоматично грає для вас. Ви просто натискаєте кнопку живлення гравця, і ви бачите, як перемагають персонажі. У вас немає ніякої взаємодії, щоб грати в неї. Моя донька постійно говорила, що це нудно, тому що я просто дивлюся. Як це весело для гравця!?! Не турбуйтеся отримати додаток! Що сталося з тим, що ви самі пограли в гру!?!
Cooking Fest: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử xse
Займався цією грою, але оскільки отримав новий телефон, втратив усе. У мене не було приєднано конгрегату, і тепер, якщо його перезавантажити, я не можу приєднати його зараз або ввійти будь-яким чином. Довелося видалити, оскільки я не хочу починати все спочатку, божевільно, немає простішого способу відновити ваші дані
Я б поставив оцінку 5 зірок, але наступні причини впливають на мою точку зору на цю гру, і вони відповідають переліку. 1. Ви так стараєтесь змусити людей платити, щоб насолоджуватися грою. 2. Підвищення рівня займає багато часу, що робить гру іноді неможливою. 3. Продовжуйте отримувати тих самих персонажів знову і знову безкоштовно або платно. 4. Збої в грі або зависання під час битви спричиняють програш матчу. 5. Потрібно більше персонажів, стилів, версій і більше режимів гри.
Це добре 👍, але ви не можете перемістити персонажів
Боже мій, мої дитячі іграшки та шоу в основному ожили....багато незрозумілих персонажів із дизайном 80-х і 90-х...киньте Mutagen Man і Wingnut, і я тут назавжди!!! Невелика допомога, дайте нам можливість вибрати цільового злодія, якого потрібно вразити... Я програв ігри, тому що мій ІІ атакує негідника з повним здоров'ям замість того, щоб зробити останній постріл, щоб зробити інший ... так, є стіна, але на рівні 8-20, коли я дивлюся рекламу, я отримую 10 тис. слизу
Доводиться починати все спочатку, але здебільшого моя вина з причин налаштувань. Одна з тих розчаровуючих ігор із помилками, але, здається, не можу залишитися осторонь.
Я люблю цю гру, я маю на увазі, що весь свій вільний час граю в неї. Мені не потрібно турбуватися про те, що у вас закінчаться кошти, які ви витрачаєте, щоб грати на рівні, як це роблять вас інші ігри. Єдина проблема, яку я маю, це битви PVP, щоденне досягнення – це грати 5 боїв, і це ліміт – лише 5 боїв, але минулого тижня я можу зіграти 2 або 3 битви, а потім він зависає, коли я вибираю бій, який, коли я перезапускаю додаток, він враховується, як я грав у бій, але не враховується в моєму досягненні, будь ласка, виправте це.
Хороший, але зламаний. Коли ви досягаєте блокувальника, не маєте можливості набрати xp для персонажа, економічний цикл розривається, і таким чином ви потрапляєте в платню. Мене просять або заплатити, або піти, і, можливо, повернутися, щоб зібрати слиз (з такою анемією, що це образливо). Поки йдуть бездіяльні бойовики, все добре, але система спорядження незрозуміла, а економіка потребує оновлення. Удачі
Хороша гра. Приємно, що вони підійшли до класичного стилю TNMT мого дитинства. Як і будь-яка інша гра сьогодні, багато доповнень і дорогих оновлень. Однак поки що майже все доступне без жодних реальних грошей, якщо у вас є терпіння чекати.
Втратив усі мої коробки з нового оновлення. Коробки, які я заробив за попередні сезонні абонементи і ще не відчинені.
Непогано, дуже відстає в порівнянні з подібними іграми. Хотілося б побачити підсумок бою в кінці бою, щоб перевірити DPS. Наразі є лише 3 речі, які дійсно можна зробити, включаючи PvP, кампанію та систему бою на вежі. Недостатній прогрес і оновлення героїв стає складним, і немає можливості скинути героя. Оновлення надзвичайно важко отримати.
Чудова гра, легко грати, вона дасть 5 зірок, але потребує додаткової інформації, має бути в змозі спілкуватися з вашим кланом, було б непогано категоризувати ваших персонажів, можливо, додати іншу гру, окрім сюжетного режиму та pvp, все і вся чудова гра просто міг би скористатися деякими додатками
Який сором. Візуальне зображення дуже гарне, але реалізація коду дуже погана. Додаток вилітає щохвилини або зависає на тривалий період часу, іноді через хвилини гру стає неможливим. Здається, це розрив між візуальними художниками та розробниками, які створили гру. Я хотів би зіграти знову, коли код буде покращено. Але зараз є величезні прогалини в оптимізації ігор.
ВЖЕ (12-8-21) (1-9-22) ПРОБЛЕМИ З ОГОЛОШЕННЯМИ. Гра вилітає під час бою, що призводить до втрати та втрати рейтингу!!! Через аварії я програв змагання з рейтингу, я міг би Виграти!!!! Нефункціональна реклама руйнує гру. Потрібно видалити неактивних гравців. (30 днів або більше) Відео для підвищення реклами все ще не тривають 24 години, як «рекламовані» в грі. (Всього 8-12 годин). Додатки перестають працювати, коли пропонуються.
Я великий шанувальник черепах. Я з тих пір, як перший вийшов у 80-х. Я тільки почав грати, але поки що було весело.